Memorylatex


O combinație a celor mai bune două tehnologii


Noua saltea MEMORYLATEX® este un produs nou revolutionar care combina spuma din latex și Memorylatex®. Acesta a fost creat printr-un proces de tehnologie extrem de înaltă, în care se combină miezul din latex cu 7 zone și un strat unic de 7 zone de Memorylatex®. Rezultatul este o saltea înalt anatomică și confortabilă care îmbină două componente ideale.

Suport ideal pentru corp


Baza saltelei este un miez de 14 cm din spumă de latex elastică având funcţii ortopedice. Acesta asigură distribuția corectă a greutății corporale și o poziție fiziologică corectă a coloanei vertebrale.

Confortul unic si anatomicitatea sunt create de stratul superior unic de 4 cm de Memorylatex®. Sub influența temperaturii și presiunii acesta preia forma corpului, o „reţine” în mod ideal și o urmează copiind exact curbele acesteia. Astfel se asigură un sprijin ideal pentru corp , o relaxare musculara adevărată si confort maxim pentru un somn odihnitor.

Ce este Memorylatex?


Memorylatex® este spumă de latex din celule microscopice care reţin şi îşi refac forma- aşa numitele memory-pocket. Sub influența căldurii corpului celui care doarme și a greutăţii acestuia, acestea îşi schimbă forma și se adaptează la curbele corpului. Tocmai acest efect de memorie distribuie suprafața saltelei de aşa natură încât fiecare centimetru al corpului să aibă suport. Acest lucru reduce tensiunea la nivelul coloanei vertebrale și a articulațiilor, relaxează complet musculatura, îmbunatateste circulatia sângelui si ofera un somn odihnitor.

Husa revoluţionară a saltelelor MEMORYLATEX®


HUSĂ EXTERIOARĂ CU FERMOAR

caşmir

CAŞMIR

ţesătură de înaltă calitate care nu se deformează şi îşi păstrează culoarea şi fineţea pentru o lungă perioadă de timp

VÂSCOZA

material delicat cu o strălucire şi fineţe specifice care în combinaţie cu caşmirul conferă o senzaţie suplimentară de confort

POLIESTER

produs care menţine robusteţea şi rezistenţa ţesăturilor

CULOAREA HUSEI

auriu- culoarea extraordinară a saltelelor MEMORYLATEX se obţine datorită firelor de aur nobil înteţesute

HUSA INTERIOARĂ

realizată din 100% bumbac de înaltă calitate care respiră.

STRAT INFERIOR

Spacer fabric –un material inovator care asigura o ventilare mai bună

Totul într-o singură saltea – Memorylatex


Noua saltea “Latex” rezolvă dilema privind alegerea unei saltele care combină durabilitatea și proprietățile ortopedice ale spumei de latex și caracteristicile anatomice exclusive ale Memorylatex®. Într-o singură saltea produsă numai de “EKON”.

Saltele LATEX au o garanție de 10 ani

Nu există produse selectate în coș