fbpx

Spumă din latex

Cum se formează spuma din latex

Latexul este un produs biodegradabil obţinut natural şi este complet inofensiv. Se prezintă sub forma unui lichid lăptos extras din arborele de cauciuc, Hevea Braseliensis. Motivul pentru care are mai mult de 5000 de aplicații diferite este că latexul natural este materialul cel mai elastic din natură. Pentru a fi transformat în spumă de latex, în latex se introduce aer și se agită sub formă de spumă. După aceasta, spuma de latex este turnată în matriţe special concepute în care nişte ştifturi din aluminium aduc căldură şi vulcanizează amestecul. Ca rezultat al acestei operații se obţin canale de aer care asigură ventilația naturală și transformă spuma din latex într-un material care respiră.

Saltea ekon latex lux husa si nucleu

Superioritatea față de alte materiale pentru saltele

Spuma din latex este materialul a cărui largă aplicare a fost descoperită la mijlocul secolului al 20-lea. Ca urmare a capacității sale de a respinge toate tipurile de acarieni – cauze ale alergiilor- aplicaţiile inițiale în SUA și Europa de Vest au fost în principal pentru saltele și perne în unităţile de îngrijire a sănătăţii. Mai târziu, după efectuarea unor test de laborator de lungă durată, s-a demonstrat că utilizarea saltelelor din spuma de latex având diferite zone ortopedice ameliorează o serie de afecţiuni – leziuni ale coloanei vertebrale și gâtului, tulburări de somn, boli degenerative și altele. Înțelegând multitudinea de avantaje față de celelalte materiale pentru saltele tot mai mulți consumatori încep să le prefere.

Avantaje

Saltele din aceste material modern contribuie la reducerea tensiunii din mușchii întregului corp, oferă sprijin ortopedic coloanei vertebrale, ajuta la corecta circulație a sângelui şi garantează un somn profund și sănătos.

Calitatea – pe primul loc în “EKON”

Având în vedere că în “EKON” pe primul loc se află calitatea, procesul de producție și toți parametrii amestecului sunt supuşi unei monitorizări electronice și de verificare pe parcursul întregului ciclu. Fiecare produs este testat în ceea ce priveşte flexibilitatea şi rezistenţa. Pentru a se măsura echivalentul a zece ani de utilizare a unei saltele sau perne, produsul este supus testării și suportă 80.000 de lovituri pe o perioadă de testare de 19 ore.

Coș

PUTEȚI OBȚINE PÂNĂ LA 30% REDUCERE!

CUMPĂRĂ MAI MULT - ECONOMISEȘTE MAI MULT

10% reducere dacă cumpărați 2 produse

30% reducere dacă cumpărați 3 produse

*Nu este valabil pentru produse promotionale