fbpx

LIVRAREA și POLITICA DE RETUR ȘI RETRAGEREA DIN CONTRACTUL LA DISTANȚĂ

Livrarea comenzilor standard cu termen de până la 10 zile lucrătoare este gratuită. Se realizează printr-un curier ales de noi, până la intrarea adresei indicate de Dvs. Veţi fi contactat în prealabil de către un reprezentant al nostru pentru a stabili data livrării.

Comenzile expres, având termenul de livrare de 3 zile, sunt livrate printr-o firma de curierat la alegerea clientului, la adresa indicată de acesta. Cheltuielile cu livrarea sunt suportate de client.

POLITICA DE RETUR ȘI RETRAGEREA DIN CONTRACTUL LA DISTANȚĂ

Aveți dreptul să renunțați la produsul achiziționat în termen de 14 zile de la primirea produsului pe care l-ați comandat fără penalităti și fără invocarea unui motiv, conform legislației în vigoare, dar fără desigilarea produsului. Dreptul dvs. de retragere și returnare poate fi exercitat numai dacă produsele sunt sigilate, nu au fost utilizate și aspectul lor comercial nu a fost deteriorat din motive de protecție a sănătății și din motive de igiena conform art16 din OUG 34/2014.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați despre intenția dvs. în scris, prin e-mail: online@saltele-ekon.ro. sau la telefon 0774 002 396. Vă vom rambursa integral suma plătită de dvs. în termen de 30 de zile de la data returnării produsului. Plata sumei se face într-un cont bancar furnizat de dvs. Costurile de transport pentru returnarea produselor sunt suportate de cumpărător.

Important: Nu pot fi returnate produsele care fac obiectul unei comenzi speciale: dimensiuni atipice;

Detalii retur:
Destinatar: SC FORTUNA ARTE DECORE SRL
Telefon: 0774002396

email: online@saltele-ekon.ro

Adresa: Bucuresti, Sos Dudesti-Pantelimon 19,

Coș

PUTEȚI OBȚINE PÂNĂ LA 30% REDUCERE!

CUMPĂRĂ MAI MULT - ECONOMISEȘTE MAI MULT

10% reducere dacă cumpărați 2 produse

30% reducere dacă cumpărați 3 produse

*Nu este valabil pentru produse promotionale