CE MODEL DE „LATEX” SĂ ALEG?

1. DUPĂ FUNCŢIONALITATE:

Cu o singură faţă – Dacă achiziţionaţi un dormitor nou, fără saltea și somieră prevăzute, dacă doriți să înlocuiţi saltelele dvs. cu o faţă mai vechi,dacă salteaua va avea mecanism de ridicare, atunci, fără îndoială, salteaua cu o singură faţă este opțiunea mai convenabilă. Astfel evitaţi cumpărarea separată a unei saltele şi somiere, economisind de asemenea şi bani. Cel mai important în alegerea unei saltele cu o singură față este să se aibă în vedere că în timpul asamblării mecanismul de ridicare se prinde prima dată de saltea şi după aceea de caseta patului. Nu trebuie să se permită perforarea casetei patului în prealabil!

Cu două feţe – În cazul în care patul este prevăzut cu somieră sau grătar, dvs. aveţi nevoie de o saltea cu două feţe. Avantajele saltelei cu două feţe sunt:
– posibilitatea saltelei de a fi prevăzută cu husă detaşabilă;
– posibilitatea ca salteaua să fie întoarsă periodic, ceea ce prelungeşte perioada de viaţa a acesteia şi îi păstrează caracteristicile de funcţionare.
– posibilitatea reparării somierei în caz de necesitate (schimbarea lamelor, etc.).
– perioadă de garanţie mai mare pentru cele mai multe modele de saltele cu două feţe

2. ÎN FUNCŢIE DE CONŢINUT:

Saltea din latex pur – Acestea sunt modele: Standard, Lux, Saltea Top Black Label, Air Air, Bebe – acestea se deosebesc prin elasticitatea mare, confort, pot fi pliate, rulate, sunt ușor de transportat. Modelul Air Air este cu cea mai bună ventilație , precum şi cel mai potrivit pentru paturi cu somiere mobile (care se articulează).
– Latex și cocos –Acestea sunt modele Cocos şi Bebe Cocos – adăugarea stratului de cocos conferă saltelei duritate suplimentară şi ventilare. Dezavantajul este că nu trebuie să fie pliată.
– Memory latex – Memory latex Lux și Memory latex Gold – Saltele cu un strat suplimentar de Memory latex se deosebesc de celelalte saltele prin senzaţia pe care o creează. Memory latex are capacitatea de a învălui corpul urmându-i curbele. Memory latexul îşi recapătă lent forma după comprimare, ceea ce crează o senzaţie specifică de afundare.
-Coral – Modelele din această clasă sunt compuse dintr-un miez de particule de spumă de latex suplimentar omogenizate și vulcanizate și două straturi de latex monolit. Acestea se deosebesc printr-o densitate și duritate mai mare faţă de celelalte saltele.

Coș
Scroll to Top