SALTEA „LATEX” SAU ALTĂ SALTEA?

În cazul în care pentru Dvs. cel mai important criteriu în alegerea saltelei este confortul, salteaua din spuma de latex este fără îndoială cea mai bună alegere. Nu vă veţi confrunta cu leganatul şi scârţăitul saltelei cu arcuri și cu neregularitățile de suprafață după o utilizare nu foarte lungă. Senzaţia de suport şi elasticitate este incomparabilă cu ceea ce oferă salteaua din spuma poliuretanică.

Un alt criteriu important este rezistenţa saltelei. Latexul este unul dintre cele mai rezistente la deformare materiale pentru fabricarea saltelelor. Testul standard în producția de spumă de latex este exercitarea a 80 000 de presiuni asupra saltelei, caz în care este considerată inacceptabilă pierderea permanentă a unei înălțimii de peste 5 mm. Fiecare lot de saltele fabricate este supus acestui test.
Din această cauză, termenul standard de garanţie pentru saltelele din latex este de 10 ani.

Bineînțeles că prețul este întotdeauna important. O privire mai atentă asupra pieţei saltelelor arată că un preţ ridicat al saltelelor din latex este mai degrabă un mit. Prețurile unei saltele de o persoană pe piaţa noastră variază între 80 şi 1200 leva. Cu un preț mediu pentru salteaua de o persoană de aproximativ 300 de leva, saltelele “Latex” sunt poziţionate în mijlocul de aur.

Service-ul este un aspect al comerțului cu saltele de a cărui importanță ar trebui de asemenea să fim conștienți atunci când alegem o saltea. Pentru firma “Econ 91” pe primul loc este satisfactia fiecarui client. Echipa noastră răspunde fiecărui apel al dvs., și nu lasă niciun caz nerezolvat , de orice natură ar fi acesta.

“Ekon 91” este singurul producător de saltele din spuma de latex din peninsula Balcanică. O parte din saltelele din spumă latex oferite pe piața noastră sub altă marcă comercială sunt fabricate de “Ekon 91”, iar celelalte sunt importate. Compania asigură 150 de locuri de muncă într-o regiune cu șomaj ridicat.

Pentru a recapitula – Salteaua “Latex” este printre cele mai confortabile saltele , având cea mai mare garanție la un preț sub media pieței.

Coș

PUTEȚI OBȚINE PÂNĂ LA 30% REDUCERE!

CUMPĂRĂ MAI MULT - ECONOMISEȘTE MAI MULT

10% reducere dacă cumpărați 2 produse

30% reducere dacă cumpărați 3 produse