aiR aiR latex


Ortopedică


Nucleul aiRaiR Latex are 7 zone de duritate diferită, inclusiv şi o zonă specială pentru umeri. Ele creează o susţinere ortopedică uniformă pentru coloana vertebrală în lungimea ei totală.

CONFORT


Nucleul aiRaiR Latex descarcă toate punctele de tensiune din corp şi în special umerele şi şoldul. Acest lucră asigură o circulaţie sanguină mai bună, reduce răsucirea în timpul nopţii, şi asigură un somn mai adânc şi relaxant.

Rezistenta Zero


Saltelele din latex nu pot fi deformate prin impaturire constanta. Datorita canalelor speciale impaturirea saltelei este mult mai usoara. Aceasta saltea este perfecta pentru cadre articulate cu telecomanda

Flexibilitate bilaterală


Datorita canalelor superficiale dezvoltate special, care trec peste toată lăţime şi lungime ale saltelei, îndoirea şi desfacerea saltelei se face mult mai uşor. Flexibilitatea bilaterală a nucleului aiRaiR Latex permite mişcările de le oricare dintre jumătăţile saltelei să nu provoace mişcări în cealaltă jumătate. Aşa dumneavoastră dormiţi liniştiţi, independent de mişcările partenerului vostru. Această este salteaua ideală de somieră rabatabilă de sub saltea.

Puncte de susţinere independente


Nucleul aiRaiR Latex urmează în mod direct formele naturale ale corpului uman. Iată de ce salteaua aiRaiR asigură o susţinere optimă, chiar şi în cazul de două persoane care dorm cu greutatea diferită.

Saltele Air Air Latex

Nu există produse selectate în coș