Întrebări frecvente


Care este diferenţa dintre diferitele modele de saltele? Ce model ne-aţi recomanda?

Informații despre proprietățile diferitelor saltele pot fi găsite în descrierea fiecăreia dintre ele. Pentru confortul dumneavoastră în ceea ce priveşte alegerea, am adăugat câteva sfaturile la “Util” – “Consilier pentru alegerea unei saltele”

Care este cel mai comandat model de saltea

Cea mai comandată saltea a noastră este modelul “Lux”. Informații actualizate privind cele mai vândute produse pot fi găsite pe prima pagină a magazinului nostru on-line, în secţiunea “Cele mai vândute produse”.

Cât este de grea o saltea

Greutatea medie a unei saltele de 160/200 este între 30 și 40 kg, în funcție de înălțime.

Excepţie face modelul “Coral” care are o greutate între 37 și 47 de kilograme pentru aceeași dimensiune.

De ce diferitele modele au garanţie diferită

Garantia diferitelor modele de saltele este în concordanță atât cu caracteristici individuale, precum și cu specificul de exploatare al fiecărui produs.

Produceţi dimensiuni pe comandă

În afară de dimensiunile afişate pe site producem si saltele cu dimensiuni, duritate și forme personalizate.

Voi primi un discount suplimentar dacă achiziţionez salteaua direct din fabrică

Compania “Ekon 91” , în calitate de producător al saltelelor Latex, respectă o politica de preţuri strictă care protejează interesele partenerilor săi. In toate depozitele noastre, birourile, magazinele și magazine online cu care lucrăm, inclusiv site-ul nostru, saltele Latex sunt vândute la prețuri fixe.

Pot sa-mi cumpăr doar husa

Huse pentru toate saltelele puteţi gasi la „Produse” –„ Lenjerie de pat”-„Huse pentru saltele”.

Perna poate fi spălată

Pernele pot fi spălate în mașină de spălat fără a se detaşa husa interioară. Este important să se centrifugheze bine. În cazul în care mașina de spălat are o centrifugă de viteză mică, în pernă va rămâne multă umezeală şi aceasta se va usca greu. Dupa centrifugare, perna ar trebui să fie perfect uscată (cel mai bine în apropierea unui radiator) fără a fi expusă la lumina directă a soarelui. Uscarea completă a pernei după o centrifugare la 1000 de rotaţii durează 1-2 zile.

Nu există produse selectate în coș