Tehnologii si echipamente


CARACTERISTICI EXCELENTE


Dacă veţi acorda încredere saltelei cu marca Latex, aceasta nu îşi va schimba caracteristicile excelente în următorii cel puțin 10 ani!

TEHNOLOGIA DUNLOP


Produsele “EKON” sunt realizate printr-o tehnologie licențiată DUNLOP prin sistemul de operare al calculatorului SIEMENS.

PRODUCŢIE ECOLOGICĂ


Producţie unică, tipică unui număr de nu mai mult de 15 fabrici în întreaga lume, producţie ce garantează o calitate înaltă, control permanent şi produse ecologice.

"

SALTELE CU 7 ZONE DE DURITATE


Saltele care asigură o elasticitate mai bună şi un suport ortopedic uniform pentru coloana vertebrală pe întreaga lungime a acesteia.

EKON este singurul producător de saltele din latex in din întreaga Europă de Est


EKON este singurul producător de saltele din latex nu numai din Bulgaria, ci din întreaga Europă de Est. Fabricile care au o producţie unică de acest gen nu sunt mai multe de 15 în întreaga lume.

Tehnologia Dunlop pentru spumarea latexului.


Produsele “EKON” sunt realizate printr-o tehnologie licențiată DUNLOP prin sistemul de operare al calculatorului SIEMENS, care garantează o calitate înaltă, control permanent și producție ecologică.

Tehnologia a fost dezvoltată la sfârșitul secolului trecut și se dezvoltă și perfecționează până astăzi. Utilizarea latexului în saltele, produse în acest fel este o garanție de înaltă calitate.

Fabrica modernă


Fabrica din orașul Byala este una dintre cele mai moderne din țară. Are 4 ateliere de producție și 3 depozite pentru produse finite.

Succesul saltelelor „Latex”


Combinația de materiale de înaltă calitate, tehnologie avansată și o echipă de specialiști cu înaltă calificare explica succesul saltelelor “Latex” atât pe piața bulgară cât și pe cea internațională.

Nu există produse selectate în coș